Post by reidendandrelo on Feb 12, 2022 12:24:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Razen 2100 tedenske omejitve kovancev in absurdne moči/svestranskosti nekaterih od teh pokemonov se nimam pritoževati
Pokémon UNITE Akcja qbf
Ima več igralcev in lahko se igram s svojo družino in prijatelji, prenesite to igro in tako se boste zabavali! Resnično mislim, da bi jo morali igrati, če ste kralj ljudi, ki se nenehno pomika navzdol in išče igre, to bi morala biti prava igra za vas. Mislim, da je lepo in zabavno, vendar včasih malo zaplete, ampak samo to je to. Prenesite ga zdaj!
Ne igra Pokemon, ampak njena različica MOBA ... igra je precej spodobna, vse je dobro, ne plačati za zmago, vendar je ujemanje grozno in polno toliko slabih igralcev in pomanjkanja rednih dogodkov.
Pravzaprav dobro
Joe biden
Rediculouse Energy nagrade. Vedno znova dobivam iste nogavice, jakne in čevlje in je neuporabno. Podarijo vam modne vstopnice, če že imate artikel, vendar so možnosti, kjer lahko uporabite vstopnico, še vedno iste nogavice, čevlji in jakne!! Smešno kajne?
Igra je presenetljivo zabavna in rad bi ji dal oceno 5 zvezdic. Toda edina slaba stran je čakalni čas, da se najde ujemanje tako naključno kot po rangu, traja večno. Pride do točke, ko se boste počutili izčrpani in boste preprosto želeli nehati. Upam, da bodo razvijalci to kmalu popravili. Na splošno zabavna igra.
Ta igra je zabavna ... kadar hoče biti. Glavna težava, ki jo ima ta igra, je najpomembnejša, povezovanje. Igre, ki temeljijo na spretnostih, v tej igri ne obstajajo ali pa ne delujejo pravilno. Imel sem tekme, na katerih sem bil večkrat zapored mvp, in dobil sem igralce začetnega ranga v mojo ekipo na lestvici. Ne vem, kaj povzroča, da se igralci BEGINNER Rank ujemajo z mano, vendar je treba to popraviti. Ta igra se ZELO močno zanaša na timsko delo, omenjeno sodelovanje otežuje timsko delo.
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Actie rgy
9 - Črna luknja - Spletna trgovina za družabne igre, karte ...
YOOO KONČNO JE TUUU TA IGRA JE TK COOL
Akcijske igre, nasveti in triki itd. ... Pokémon Unite Beta Apk v2.0.0 Brezplačen prenos za Android. Februar 19, 2021. Kot veste, je serija video iger
Dodati morate sistem slabosti in moči, tako kot vaše druge igre Pokémon, dodati bi morali tudi brezplačen klepet tako v igri kot zasebni ali samo zasebni ter dodati tudi več novih načinov igre.
Pokemon Unite Apk je najnovejša različica Pokémon-trenerjev in tukaj lahko uživate v dodatnih funkcijah. V svoj račun se morate registrirati
Grozno druženje. To, da je treba biti združen z afk, izstopnikom ali novincem večino časa v rangiranih igrah, je frustrirajoče. Da ne omenjam, da je kazen za afk / izstop iz igre zelo nizka. Menite, da je treba spremeniti logiko povezovanja. Stopnja zmag in ne uvrstitev.
Koncept igre je dober, toda ustvarjanje ujemanja je preveč nepošteno, prav tako zaostaja ali gre za napake sredi igre, zaradi česar izgubim točke poštene igre, tudi če je moj wifi stabilen, bom odstranil igro in jo samo prenesel znova, upam. v prihodnosti bo bolje
Želim, da dodate nekaj stvari. 1 dodajte dvorano za trgovanje s pokémoni in dvorano za trgovanje s predmeti. 2 morate dati 1 ali 2 dragulja Aeos v eni tekmi, v kateri zmagate. 3 ko poškodujete katerega koli divjega pokemona do 90 % zdravja in ga nenadoma premagate drugi in to ni pošteno, dodajte funkcijo za preprečevanje. Hvala, ker ste naredili takšno igro in za tak nasvet mi prosim dajte 50 aeos draguljev na moj ID MrIntellegen RRPP131
Od zadnje posodobitve je nekaj narobe z zvokom. Čeprav so vse zvočne nastavitve nastavljene na "Izklopljeno", še vedno oddaja zvoke
To je 1v5 coop moba igra. Resnično, nekega dne sem spoznal, da me vedno znova povezujejo z boti v rangiranih in priložnostnih. Lahko rečem, da so napisani za hojo po isti poti, ker je tako očitno. Tudi gola ne bodo poskušali doseči, tudi če imajo v roki celotno količino žog za celotno igro. Mislim s... ti si nas učil, kako zabiti gol v vadnici, ne pa ti AI? Ampak iskreno, še vedno uživam v malo igranja, ker še naprej zmagujem proti botu.
Resnično obožujem to igro, toda razlog, zaradi katerega sem ocenil 3 od 5, je, ker ni klepeta, in s tem mislim, da ljudem ne morete povedati, kaj naj uporabljajo, ali kaj informativnega, ker so samo hitra sporočila, če bi dodal klepet za soigralce, da bi klepetali drug z drugim, naredili načrt itd., potem bi ga ocenil z vsaj 4 ali 5, enako velja za zasebne klepete, ne morete izraziti, kako se počutite in podobno. Prosimo, da posodobite to.
Pokémon UNITE Aksiyon dzt
Mislim, da je to prva igra, ki sem ji dal 5 zvezdic v playstoreu! To je zelo podobno League of Legends, le da igrate kot Pokemon. In ja, dejansko nadzor nad samim pokemonom. Ni veliko iger, ki vam to omogočajo. Iskreno povedano, mi je bolj všeč aplikacija za pametne naprave kot različica Nintendo Switch, ker so mi nadzori z zaslonom na dotik lažji, vendar jo imam tudi na stikalu! Potrebujemo pa več zemljevidov 5v5. Komaj čakam, da igra raste!
Povezovanje ni v redu, poleg tega pa bi morali v igri dodati več nadzora nad nastavitvami, na primer ciljanje in onemogočanje ciljnih divjih pokemonov itd. Toda na splošno je to precej zabavna igra za igranje.
Zelo dobra igra in zelo mi je bila všeč. Najboljša stvar te igre je, da je preprosta, enostavna za igranje in zelo zasvoji.
Sama igra je dobra, vendar imam nekaj težav, ker je najprej njeno ujemanje na lestvici še vedno neuravnoteženo in ne ujemanje sovražnikov, so soigralci, ko vedno igram soigralce, ki jih dobim, izjemno nizki in ker je način rangiranja ki temelji na rangu in ne na spretnostih, je zelo nepošteno, druga stvar pa je, da pokemoni nekateri potrebujejo nerf in večinoma tsareeno in krustle zaradi svojih neuravnoteženih sposobnosti in ja, sama igra je dobra, vendar jo je treba popraviti.
Igro mi je zelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo“,mile všeč meni všeč igre, vendar mi gre na živce nenehno prekinitev povezave, saj jemlje vso zabavo.. do takrat pa dajem 2 zvezdici.. Upam, da to čim prej popraviš.. oprosti 😔😔😔
Ko je izšla, sem mislil, da je dobra igra, morda obstaja prihodnost e-športa, vendar je bilo po posodobitvah to res slabo, sovražim to, ker je vedno rdeč ping in če zapustimo igro, je kazen, imam 56 kazni, dajo rdeči ping, če zapustimo dobili smo kazen in izgubili točke fair-playa.. Vau!! Dober posel je rešiti ta problem, sicer te igre ni prihodnosti!
Prednosti: Zelo zabavno in enostavno zasvojenost. V zgodnjih igrah je bilo zabavno, dokler nisi veliko igral in poznal mehaniko napak, kar bom napisal v "Proti". Proti: Ne glede na to, kako dobra je vaša ekipa za igro od začetka do sredine. Snežna kepa ne pomeni nič, ko vaša ekipa ne more nazadnje zadeti Zapdosa. Čeprav ubijete kakšnega nasprotnika ali ga počistite, preden se lotite Zapdosa. Še vedno se prerodijo v času in lahko ukradejo ur Zapdos. Sem pa v mojstrskem rangu. Še ena pomanjkljivost je, zakaj moramo nadgraditi zadrževalne predmete (pasivne predmete, izbrane pred začetkom tekme), vendar nimamo dovolj materiala za nadgradnjo, da bi jih dosegli. Vem, da nam dajete največ 3 brezplačne nadgradnje, kaj pa še en predmet za drugo gradnjo za drugega pokemona. To je lahko drugačno za igralca, ki kupi materiale za nadgradnjo (plačilo za zmago), da jih čim bolj izkoristi, in za brezplačnega igralca, ki jih še ni dosegel. Predlagam, da vseh elementov zadrževanja ne bi smeli nadgraditi (samo dajte nam jih največ) in da bi lahko zamenjali in se igrali pri vsaki gradnji za vsako igro. To bi lahko odpravilo (samo eno) težavo s plačilom za zmago.
Arhiv akcij | Stran 5 od 8 | OfflineModAPK
Ne morem se prijaviti v svoj račun z Googlom. Na zaslonu je nekaj, česar se ne morem pomakniti navzdol, da nadaljujem. Prosim popravite
Igra mi je zelo všeč. Recimo, da sem dal 4 zvezdice, da bo igra sledila mojim pričakovanjem tudi v prihodnje. Uredi - Igra je še vedno dobra, vendar je težava v soigralcih, s katerimi lahko igraš skupaj. Na točki ne boste dobili nobene podpore od njih, ne skrbijo za sporočila za varnostno kopijo ali za umik, ko se borite sami ali ko gredo napadati nasprotnike, ko so izpolnjeni. Moja stopnja zmag za sezono je zaradi njih padla na 47% s 60 😭
Ta igra je treba imeti. Še vedno je zelo prijetno, tudi če človeka na splošno ne zanimajo Pokemoni...
Dobra igra, vendar zelo slab sistem rangiranja. Ne glede na to, kako delujete, če vaša ekipa izgubi, izgubite enoto kredita za ptomotion. Zelo nepošten sistem razvrščanja. Vsaj če je rezultat igralcev najvišji med vsemi 10 igralci, je treba rezultat dodati namesto zmanjšanja.
Naredili so res dobro igro, vendar jo je uničilo srečanje. Nikoli ne igrajte rangirano in zabavali se boste. Tako ali tako nima smisla, saj niso prejeli nobene nagrade za igranje, uvrščeno nad Expert (2. najnižji) rang.
Pokémon UNITE Akcja qbf
To je NAJBOLJŠA APLIKACIJA IKAD!!! ZELO MI JE RAD!!! Povedal vam bom, zakaj mi je ta igra tako zelo všeč. Ker moj brat ni znal igrati Pokémon Unite, gre na AFK. Ker pa je bil AFK, gre v samodejnem načinu, čeprav ga on ne igra. Toda o tem potrebujemo posodobitev. Ali lahko naredite, da se Lucario, Pikachu, Snorlax in g. Mime razvijejo v svoje otroške oblike? Tako kot Riolu, Pichu, Munchlax in Mime Jr. Plus, ali lahko naredite, da se Pikachu razvije v Raichu (Alolan ali Normal)? Prosim posodobite to!!!
Všeč mi je bila igra, vendar je ustvarjanje tekem preprosto odvratno in včasih igra zmrzuje in ne morem storiti ničesar v bitki in ker sem zamrznjen, mi je igra zmanjšala točke poštene igre in kadar koli prejmem klic, mi potem tudi zmanjšajo točke fair playa in včasih igralci gredo brez povezave in zato sem izgubil približno 10 do 15 tekem, zato prosim, ko igralci odidejo brez povezave, pošljite bota, ki bitke sam po sebi ne sledi drugim trenerjem
Igral sem to igro in to je preveč neverjetno. Toda tukaj je problem, da v tej igri ni veliko pokemonov, kot so Togopi, Corsola, sindaquil, tortodil itd.. Zato sem jo dal le 4 zvezdicam. Mislil sem, da bi morali to popraviti, ker je z dodajanjem več pokemonov ta igra postala zelo zanimiva. Torej, prosim, popravite čim prej....!!!!
To je zelo dobro, vendar če želite z novim Pokemonom, če nimate kovancev ali diamantov, potem ne boste mogli kupiti Pokemona
Zabavna igra in čist uporabniški vmesnik, vendar je povezovanje popolna smeti. Prav tako je težko zmleti denar v igri, ker obstaja omejitev, koliko lahko zaslužite na teden. Na teden lahko zmeljete največ 2100 kovancev, vendar pokemoni stanejo 8k-10k kovancev. Potem je na voljo tudi več predmetov, ki jih morate nadgraditi, da se v igri polepšate, tako da, če lahko igrate, vso srečo pri mletju.