Post by reidendandrelo on Feb 12, 2022 12:18:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem raha ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Can I use my iPhone to dictate, Best answer No, you cannot die in Animal Crossing ... s no easiest way to reach mythic as Epic rank is hell to many players.
NERF eepilised palud! - Läbimängu 4. osa - TASE 55-70 (iOS Android). PlaygameGameplaypro · Subscribe · NERF EPIC PRANKS! - Walkthrough Gameplay Part 4
Noh, see kuvab palju reklaame ja ei lase mul avamiseks rohkem relvi hankida, kuid tore mäng, ostsin VIP-i ja mul polnud relva ega nahka😡
Ma armastan seda mängu, kuid mul on üks idee, mille saate mängu lisada, et muuta see koht, kus saate seda mitme mängijaga mängida ja sõpru lisada ja sõbrakutseid saata
NERF Epische Streiche ! Action tbg
Nii palju kui ma mängu naudin, hakkab see aeguma. Närvihuvilisena vajab mäng laiemat valikut relvi. Tehke seda ja ma annan teile hea meelega 5 tärni.
FIX TASE 133!!!! ARVASIN, ET MAKSIN LÕBUSA MÄNGU EEST, MIS MÄNGIKS ILMA REKLAAMIDETA, SELLEKS, ET SAADA MÄNGU, MIS JÄRGI JÄRGI JÄRELDUSEL AASTAL SAMAL JUURELAL TASEMEL!!! REBANE PALUN VÕI ANNA MULLE MU RAHA TAGASI!!!!
Hindan seda rakendust, kui ma selle samal ajal alla laadin, ja ma armastan seda mängu väga, kuid kas saate reklaamid eemaldada, kuna olen väsinud, et olen nende reklaamidega nii hea, kuid tänan teid, kes selle mängu tegite. see rakendus on nii lõbus, ma tean, et ka paljud lapsed mängivad seda
See on kõigi aegade parim mäng, mida te peate lisama üha rohkem relvi, sest seal on natuke relvi ja nahku ja võidutantsu, ma loodan, et näete minu postitust, palun lisage rohkem relvi ok ja rohkem tasemeid
Mulle meeldib, kui sa inimestega nalja teed ja kuidas sa inimestega võitled
Liiga palju reklaame ja kui ma reklaamide eest maksin, ilmuvad need ikkagi üles.
RIP off ei saa teie teenitud kingitusi avada, annab teile võimaluse avada, kuid ei tee midagi.!!!! Samuti jääb mäng jäätuks. Relvade hankimise reklaamide vaatamine, kuid see annab teenitu.
Suurepärane ja sõltuvust tekitav, kuid umbes iga 100 taseme järel lülitub see välja, kui võidust on 6 lööki. Like väljub mängust täielikult. Mul oli mõned värskendused, mis lõpuks tulid ja parandasid selle, et saaksin jätkata, kuid olen jäänud 564-le ja praegu pole ühtegi värskendust paar päeva olnud...
Parimal juhul keskpärane kogemus, reklaamid ja klikisimulaator
Ma oleksin andnud nelja või viie, kuid see mäng on natuke lihtne, ärge kurvastage, ma ütlesin seda, aga mulle meeldib ajutest, kellel seda pole, siis palun, kui teil on seda tehtud, siis see meeldib teile. t plz see on hämmastav hahahahaha, aga meeldib see mäng siiski jah haha, muutke oma päev värvikaks, hüvasti
Ma lihtsalt armastan seda, realistlikum, reklaamidega pole probleeme, okei, ka tellimus on odav
sellel mängul pole helimuusikat ega tulistamisheli MITTE MIDAGI !!! Ma ei kuule sellest midagi, nii palju reklaame minu jaoks
Kui teile meeldib kulutada rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängu mängimisele. Siis on see mäng sulle!!!!
See on lõbus mäng, kuid see on nii halb mäng, kuid see on lihtsalt halb mäng, mulle meeldib see ja ma hääletasin 3 kolme tärniga, sest seda on okei mängida ja ma naudin, et mul pole signaali ja ma mängin seda, sest meil pole signaali. ei mingit signaali, ma lihtsalt tahtsin seda mängida, olen natuke kurb, sest ma surin mängu ja see oli mõnikord raske
Suurepärane mäng 🎮 armastan seda, pole palju reklaame, mis on head, armastan erinevaid nerfirelvi ❤
Probleem on tasemetega 133 ja 148. Kui teie Interneti-ühendus on välja lülitatud, jookseb mäng kokku ja sulgeb rakenduse täielikult. Palun silu see.
Mäng on tore ja lihtne, kuid ma ei saa relva koguda, see laeb ja kui tuli koguda, laadib lisa palju aega
See on lahe Tegelikult, kuid sellel on palju reklaame! Ja ka 9. taseme teemat on reklaamidega raske mööda saata!😠😠😠😠😠😠😠😠😠
See mäng oli prügikas, sellel oli halb graafika ja halvad juhtnupud ja see ei olnud mingil moel väljakutset pakkuv.
See on ok, kuid liiga lihtne ja reklaamid peavad seda jahutama, miks peate kraami avamiseks reklaami vaatama?
Minu 6-aastane armastab seda mängu, talle meeldib vaheldumisi mängida. Mõnda aega oli see äge, kuid hiljuti, kui saan kingitusi või võimaluse vaadata lisaklahvide reklaami, keerleb see laadimisringi ja ei lase meil oma kingituste reklaame vaadata. Arvasin, et see on minu telefon või internet, kuid see polnud nii. Lähtestasime Interneti, telefoni ja mängu ning see probleem püsib endiselt. Suht nördinud, sest me ei taha oma preemiate nimel reklaame vaadata. Loodan, et see saab varsti parandatud.
Lae Stickman Fighter Infinity 1.34 APK Android com.skygo.stickfight2
Palun lisage rohkem nerfi relvi, näiteks fortnite relvi
Mulle mäng meeldis, kuid etapid on lihtsad ja seal on ainult mõned etapid.
See mäng on tavaliselt hooaja esimese mänguga igav ja see pole tegelikult hea mäng, kuid tasub saidil ringi vaadata, et näha, mida saate teha hooaja viimastel päevadel koos teiste mängijatega, kes mängivad Uus mäng hetkel ja võimalused on teil võimalik teha 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿😡😡😡😡😡😡😤😡😡😡😡😠😠😠😠😠🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😠😠😠😠😠👿👿👿💀💀💀💀💀💀💀
Hea mäng, kuid kui jõuan tasemele 25, lülitub telefon välja ja kui mu telefon uuesti käivitub, on kõik minu edusammud kadunud, ma pöördun tagasi õpetuse juurde, palun parandage
Mäng oli lõbus, kuid kui ma selle avasin, olin tagasi esimesel tasemel ja ma olin nii vihane😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
World Football League Sportsspill kjaj
Väga hea programmeerija mäng, mulle meeldivad animatsioonid
See on halvim mäng, mida olen mänginud reklaamidega, võrguühenduseta, vead kõige hullemad
Grrrrr!!!!! Peaks olema lõbus... AGA... Reklaamid lvl-i ajal ei ole sisse lülitatud. See + asjaolu, et teenitud uusi relvi ei saa kokku koguda, kuna enamasti ei pääse te reklaamidele juurde (ei lae), isegi kui teil õnnestub ühte vaadata... relva pole. Desinstallitud. 😞😞😞😞
Mäng on lõbus 5-minutilised pausid jne, kuid reklaamid on väga tüütud. Uute relvade hankimiseks peate isegi reklaame vaatama. kahjuks rikub see mängu ära.
See mäng on väga halb. Põhjus, miks ma sellele 1 tärni andsin, oli see, et 1. Liiga palju reklaame. Peaaegu igal tasemel on reklaam. 70% tõenäosusega reklaam teie järgmisele tasemele. 2. Mäng külmub palju. Iga reklaam paneb mu seadme ja mängu hanguma ning seejärel viib see mind reklaami juurde. Ma 100% ei soovita seda mängu.
selle igav kõik, mida sa teed, on tulistada kutti noolemänguga ja seejärel taset ületada. see mäng peaks saama rickrolli. see on nii igav ja korduv
Mulle mäng meeldib, kuid mängus oli liiga palju reklaame ja osa asju maksis mulle raha see oli tõesti igav, ei soovita seda mängu hankida
Lisaks sellele, et pärast peaaegu iga teist taset on reklaame, on mäng väga korduv ja lihtne, millest ma sain aru, kuid te ei saa sõna otseses mõttes surra, jäin ühel tasemel 4 korda vahele ja ikkagi ei kaotanud. Uute relvade avamiseks peate vaatama ka reklaame, kuigi iga kord, kui ületate mõne taseme, tõuseb avatava relva protsent 20% võrra; aga kui jõuad 100%-ni, pead relva hankimiseks vaatama reklaami, mis teeb mängu palju lihtsamaks.
Tore
Pärast rakenduse uuesti installimist ei saa reklaamide ostmist eemaldada. Võtsin arendajaga ühendust, kuid ei vastanud. Kehv teenindus. Ei ole toetamist väärt.
See on lõbus, kuid reklaame on lihtsalt liiga palju
Laadisin mängu just alla, nii et kui saate kingituse või midagi muud, laaditakse see igaveseks alla
Ma armastan seda mängu, ma ei saa öelda, nii et ma annan sellele 5 tärni, ma mõtlen, et see on vaid väike reklaam, eks? Ja tegelased on natuke lahedad, palun jääge nii või uued lahedad uuendused.
Paljude reklaamide puhul viib see teid ikkagi reklaamide juurde, isegi kui klõpsate "ei aitäh"...
Lahe mäng, aga kuidas on mõne muu asjaga, nagu eriväljakutsed ja muu selline
Asjaolu, et seal on olnud mitu graafilise seksuaalse sisuga reklaame, häirib mind väga. Mulle tundus, et NERF sihib tavaliselt väga noort vanuserühma, nii et ma ei saa aru, miks nad seda tüüpi reklaame vastuvõetavateks peavad. Väga muljetamatu.
Ma armastan seda mängu, see mäng on nii hea
NERF Epic Pranks! Lae alla Kick the Buddy APK Android Kick the Buddy · Lae alla I, The One - Fun Fighting Game APK Android I, The One