Post by reidendandrelo on Feb 12, 2022 12:09:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori raha ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
Sweet Crossing: Snake.io Gündelik cvy
Varem oli mäng lõbus. Kuid see on järjekordne mäng, mille arendajad hävitasid. PvP on kontrolli alt väljas ja täiesti tasakaalustamata. Ja mõned sündmused on võitmise eest täiesti tasulised. Kui soovite selles mängus lõbutseda, olge valmis kulutama palju raha. Aga see võtab jällegi mängu lõbususe ära. Seega on see mäng aknast väljas, kui arendajad ei tee suuri muudatusi. Samuti ei ole millegipärast mustanahalisi elanikke, lihtsalt väike asi, aga mul poleks midagi selle vastu, kui see lisanduks.
Alguses lõbus, kuid siis jäi see täielikult seisma. Esimesed paar tundi lossi püsti panemist ja inimeste koolitamist olid põnevad. Kuid ühtäkki kulub taseme tõstmiseks 5–7 tundi. Nii et 50-70 tundi ja 10 taset hiljem saate järgmisi vastaseid võita. 50–70 tundi hiljem saate mängida 15 minutit, sest peate uuesti taseme tõusma. NTM, kui ei maksa, siis kõrgemaid elanikke, et 3 tärni on võimatu saada. Nii et isegi kui teil on legendaarne varustus ja kõrgeima tasemega võitlejad, kuid need on 3 tärni, olete areeni madalamal. Vähese tulemuse jaoks ei tasu üle 200 tunni mänguaega. Otsustati desinstallida
Varjupaigakloon Fallout, millel on veidi täiustatud lahingumehaanika ja 10 korda pikem ooteaeg.
See oli lühikest aega suurepärane. Kõik tundus hästi tasakaalus. Kuid edenedes muutub mängu mängimine tasuvamaks. Uuendused on liiga kallid. Peate klõpsama iga kord, kui soovite, et teie võitleja läheks järgmisele treeningtasemele, see peaks olema automaatne. Üldiselt hea mäng, kuid sai mängimiseks liiga tasuvaks.
See mäng, mis on üsna korralik, et tasuta või madala tasuga mängijad ostaksid, on muutunud võidumänguks Kui te ei maksa iga kuu 20+ dollarit, pole teil võimalust ja see ei hõlma isegi võimalust vaid esemeid selle asemel, et neid teenida. Viimase 6-12 kuuga on see mäest alla läinud, ja üha rohkem on "võimalusi", et lihtsalt osta oma tee kõrgematesse ridadesse. Varustus, pa**id, nüüd kalliskivilaht. See hakkab käest ära minema. Mulle meeldis see mäng, kuid see tendents pani mind vähendama seda 4*-lt 1-le.
Olen mänginud paar aastat ja kulutanud üle 500 dollari...kogu ostetud komplektid on nüüd ebaolulised...preester... bastion... paladin...nad tahavad, et sa jätkaksid kulutusi ja kulutamine...Ma saan aru, et siin on äri raha teenida, aga selleks peab olema kuldne kesktee... mõeldes mängu kustutamisele.
Vabandust, kuid proovisin seda 6 nädalat ja olen valmis. Sellel on ilusaid uuenduslikke elemente, kuid see on liiga ahne. Nagu Dungeon Keeper ahne. Ooteajad on naeruväärsed, näiteks 10 korda pikemad, kui need peaksid olema, ega motiveeri kalliskivide eest maksma. PvP-s domineerivad täielikult vaalad, kes maksavad haruldaste varustuse hankimise eest sadu ja tavalistel mängijatel pole võimalust. Klannid on täis surnud kontosid, sest kõik annavad alla. See mäng oleks võinud olla hea, kuid nad läksid võidu eest maksmise elemendiga üle piiri ja kõik loobuvad. Ärge vaevake selle asjaga.
Kütkestav, kuid tasakaalustamata mänguviis. Teha on palju, kuid aktiivsus ja kavalus saavad tasu asemel karistada.
Dzz
Ma naudin mängu ja jätkan sellega mängimist. Kuid ehitusajad on naeruväärselt pikad. See on hull, et relva ehitamiseks kulub 5 tundi. Ka võitlus on tasakaalutu. Mul on praegusest vaenlasest rohkem jõudu ja tervist ning see tapab mind ilma probleemideta. Ma arvan, et see mäng võiks olla suurepärane, kui neid asju käsitletaks ja see meelitaks mind mängule kulutama. Ma saan aru, et nii nad teenivad suurema osa oma rahast, kuid mängijate üle keeramine nii, et nad on sunnitud maksma, on naeruväärne.
Olin 15. tasemel, kui mõistsin, et ma ei saa seda mängu jätkata ilma raha maksmata. Pikemas perspektiivis, kui soovite oma profiili säilitada ja soovite endiselt sama mänguga rahulolu, mis teil oli esimest korda, peaksite maksma – maksma oma lisatähe eest, maksma ooteaja eest, mille veedate jõudeolekul oma puuseppa oodates. lõpetada, tasuda mõne eseme eest jne. Muidu on sul pikk käänuline teekond tippu. Siis pole see enam meelelahutus.
noh, see on suurepärane mäng. Mulle meeldib WOW ja leian mõningaid sarnasusi. Sündmused ja igapäevased ülesanded on atraktiivsed ja lõbusad. Kuid peamine pettumus on see, et te ei saa kunagi võistelda teemantide ostjatega ja te ei saa kunagi võita palju ürituste auhindu ilma raha kulutamata.
See on suurepärane, lõbus mäng. See kipub olema pay2win, kuigi sellest on võimalik mööda hiilida ja reklaame vaadata. Ja sellepärast annan neile ainult 2 tärni. Üks viis, kuidas saate reklaamide vaatamise eest maksta. See peaks olema mõlemale poolele kasulik olukord. Kuid probleem on selles, et nende kuradi serverid EI vasta KUNAGI. Nad peaksid selle tõsiselt parandama ja kui nad seda teevad, võin ülevaadet muuta
Teist korda seda mängu ei laadita. Ükskõik, mida ma teen. Seda ei varundatud, nii et ma ei saa seda uuesti laadida. Panin ka oma raha sellesse mängu, kordagi pole ühendust võetud, et kuidas parandada või midagi. Ei soovita.
Ma annaksin 5 tärni, kui edenemine oleks mõttekam, e oleks natuke vähem raha teenitud. Mõnel laiendusel pole mõtet, kui kaua nad aega võtavad ja lossi tasemel pole sarnaste lahingutasemetega mängijate leidmisel mingit mõtet, seega võitlen pidevalt mängijatega, kes on kas liiga tugevad või liiga nõrgad, ilma väljakutseta. Üldiselt on see endiselt meeldiv
Ma naudin mängu. See on umbes minu neljas selline telefonimäng. Ainus kriitika, mis mul oleks, on see, et arendajatel oleks natuke parem mängufoorum. Praeguste probleemide lahendamiseks nende lahendamise ajal. Näiteks uus sündmuse artefakt häirib teie vastaste kummituslike abistajate artefakti. See paneb selle ahela**e, mis ajab teid välja. Oleks tore, kui teaksime, et olete sellest teadlik/töötate. Aitäh:)
Olge ettevaatlik, see mäng on seadistatud maksvatele mängijatele. Kõrgetasemelised mängijad jahivad ainult arenevaid mängijaid, lootes panna teid maksma märkimisväärse summa raha, et järele jõuda. Tasakaal puudub. Ideaalis on see mäng, et maksvad mängijad jätkaksid maksmist, nii et neil on alati lihtsad eesmärgid – hea äri, ebaaus mäng. Peaks olema, et te ei saa rünnata üle 20% oma kasarmureitingust. Praegu 750 000 reitinguga vastan inimestele 500 000+. Pole stiimulit raha kulutamiseks. Nad on kaugel ees.
Mäng on lõbus. Tunned kohe ära, kui lõbus see on ja see hoiab sind liikumas. Kuid on hetk, kui lähete vastu ainult inimestele, kes maksavad mängu mängimise eest raha, mõnikord palju raha. Peate oma lossi ressursse täiustama, mis tasandab teie lossi, mis tähendab, et kui te mängu aktiivselt ei mängi, võivad teised inimesed teid rünnata. Nad võtavad teie ressursse, kui te ei maksa lisatasu konto eest. Te ei jõua kunagi järele, kui teil on elu väljaspool mängu.
Algselt laadisin selle mängu alla ainult selleks, et mängu reklaamid Facebookis enam ei kuvataks. Ilmselgelt ei laadi te mängu lihtsalt alla ega lase sel seada, nii et ma avasin selle ja hakkasin seda mängima. See on väga lihtne mäng hardcore'i või vabaaja mänguks. Mänguõpetus hõlmab palju ja ma ei tundnud end mängima asudes eksinud. Nüüd jätkan mängimist ja naudin mängu.
Väga kvaliteetne mäng
See oleks lõbus ajaviide, kui nad poleks nii rahaahned. Ma saan aru, et müügiga saate raha teenida, kuid rakendusesisesed ostud visatakse teile selles mängus näkku. Kõik, mida teete sõnadega Mine üle Premiumile, on kõikuv. Ma tunnen, et kui nad pakuksid rakenduste ostude eest isegi veidi õiglast hinda, läheksid nad müügis väga hästi. Kuid hinnad tunduvad ülimalt üle võlli ja mulle meeldiks teada selle õigustust. 19 dollarit pärismaailma dollarit soomustüki eest tundub lihtsalt täiesti hullumeelne. Ma usun, et olin maksnud Goblini a**istendi eest 0,99 senti ja olin selle ostuga rahul. Kuid kui see kohtuprotsess läbi sai, tõusis hind taeva**e. Oleksin hea meelega GA jaoks kulutanud 0,99 dollarit iga 2 nädala tagant. Olen kindel, et paljud inimesed seda teeksid. Aga 5, 10 või 15 dollarit ja ma tõesti ei saa muud üle kui naerda ja imestada nende jultumusest. Igatahes lõbus mäng umbes esimesed 10 tundi. Pärast seda, kui te ei maksa, saate teada, et see on tühipaljas.
Kui olete p2w pu $$y või Tom Brady, siis see mäng on teie jaoks. 90% mängust antakse teile ilma pingutuseta. Kõik, mis annab hea käigu, on p2w-le nii kallutatud, et te ei saa sellest mööda vaadata. Minu võimsus oli just 399k vs 1273,xxx. Õnnitleme, et olete esimene mäng minu 30+ aasta jooksul, kui ma ei saa mängude toetamist õigustada. Peate olema vaimselt fkt ja kahjustatud, et arvata, et selline lobsideeritud sobitamine on lõbus. Mäng kustutatud.
See on parim mäng
Kui te ei kuluta mängus päris raha, on tõesti raske edasi liikuda. Uuendused on liiga kõrged ja peaaegu kõik vajab sinist kalliskivi (mida ostate pärisrahaga või saate harva). Premium-paketi pidev reklaamimine. Kahju, et mäng muidu nauditav on.
Uute talentide hind on absurdne. Peaaegu 10 dollarit ühe oranži raamatu eest, mis annab meile igatahes sinised anded. Selle parandamiseks on võimalik skaleerida raamatute kulusid troonisaalide tasemete kaupa, nagu kõike muud mängus. Sa ei saa eeldada, et tr6 lihviks 26k hinge 1 oranži raamatu eest, kui tr11 suudab hingesid eksponentsiaalselt kiiremini jahvatada ja see maksab sama palju.
Muutsin oma hinnangu 1 tärniks. Mitmikmängu sobitamine on lihtsalt naeruväärne Minu meeskonna võimsus, kui 4 47 000 ja ma saan vastaseid võimsusega 50 00 000 Ütle mulle, kuidas ma saan rünnata ja võita? Matši tegemine pole aus
täitsa ok
Liiga freemium
Pole paha mäng mängida. Päris meelelahutuslik. SIISKI ärgitavad mängu omanikud sind kindlasti võtma sinult võimalikult palju raha. Ja nad on teinud suurepärast tööd. Nii kallis, kui tahad selles mängus tõesti kuhugi jõuda. Ja see võtab nii palju väärtuslikku aega perelt ja töölt. Vältige seda mängu, kui soovite säästa raha ja aega elus paremate asjade jaoks.
Ma pole kindel, mis värskendusega juhtus, kuid mäng viib mind võrguühenduseta 15–30 minutiks. Ma ei saa selle vea tõttu koopast lõpule viia. Aidake mul see parandada, palun
Prügimäng, liiga palju p2w-d areenil. Kuidas ma pagana p2w vastu võtan, neil on legendaarne ja minul isegi mitte legendaarset.
Poisid, ma armastan seda mängu, aga palun, mu võimsus on 610 000, kui ma turniirile sisenen, nad toovad minu jaoks inimesi, kellel on rohkem kui 700 000 võimsust, mõnikord alistan 3 mängijat, kuid kogu aeg tulin 6. kohale. KUI SOOVITE, MA HINDAN TEIE MÄNGULE 5 TÄHNI, PEAKSITE SEE PARANDA.
Kunagi suurepärane TBH, mäng on viimastel jalgadel ja sureb aeglast valulikku surma. Uued P2W-mängijad ei jõua kunagi järele. Odavam on osta kõrgetasemeline konto ühele paljudest lõpetanud tippmängijatest. Arendajatel on kõik uued ideed otsa saanud ja nad korraldavad järjest sama kontseptsiooniüritusi, varem kord kvartalis, nüüd kord kaks nädalat! Need meelitavad naiivseid mängijaid ostma 99,99 USA dollarit uut varustust ja peagi kõige populaarsemat närveerima. Korda. F2P suudab vaevu ellu jääda. Kui vaatate, kuidas teised P2W mängud õnnestuvad, siis Hustle Castle tegi kõik valesti.
see mäng saaks rohkem tähti, kuid see lülitub juhuslikel aegadel välja. näiteks siis, kui valin ülesandeid või pärast tasu eest video vaatamist. või tegelase valimine uuendamiseks. ja see tühjendab mu aku üsna kiiresti. Mul on samsung galaxy 3 ja ma mängin muid mänge ja mul pole probleeme aku kasutusajaga või mängu uuesti laadimisega, kuna see lülitub välja. palun aidake mul lahendada see probleem, mis mul on olnud lahenduseta. peale selle on see lõbus mäng, mida mängida .... kui ma tegelikult mängida saan.
Ärge vaadake reklaame, mitu korda pärast vaatamist ei ilmu preemiat. Võtsin ühendust toega ja "vigu ei leitud". Säästke oma raha. Edit: Võtsin uuesti ühendust tugimeeskonnaga ja nende vastusest ei olnud probleemi lahendamisel abi. Lõpetan selle kogemuse tõttu mängimise.
Sellel mängul on kohutav tugi. Nad avaldavad sisu, mida pole testitud, ja kui see teie konto sa**i ajas, vastavad nad lihtsalt sõnadega "See on nõme, mis teiega juhtus, kuid me ei saa midagi teha". Nii et kui pärast mängule tonni raha kulutamist ilmneb mängu rike. lihtsalt tea, et see kõik läheb raisku ja nad ei taha sind aidata.